A 68/2007. (VII. 26.) FVM–EüM–SZMM együttes rendelet az élelmiszer-előállítás és forgalomba hozatal egyes élelmiszer-higiéniai feltételeiről és az élelmiszerek hatósági ellenőrzéséről jogszabály értelmében az élelmiszer-ipari vállalkozó köteles a munkába állást követő egy hónapon belül a munkavállalót a munkakörének megfelelően az élelmiszer- előállításra és -forgalmazásra vonatkozóan megfelelő oktatásban részesíteni.
Ebben nyújtunk mi segítséget azzal, hogy szintén az egység jellegére formálva az oktatási anyagot és a tesztkérdéseket, rendszeres élelmiszer-higiéniai oktatásban részesítjük a munkavállalókat. Az oktatás során a résztvevők olyan alapvető ismereteket és gyakorlatokat sajátítanak el, melyek elengedhetetlenek az élelmiszerbiztonság fenntartásáshoz.
🍪 Sütiket használunk
A weboldal sütiket (cookie) alkalmaz a jobb használhatóság és nagyobb felhasználói élmény érdekében.