HACCP rendszer egységre szabott kialakítása

A HACCP ( Hazard Analysis and Critical Control Points) olyan élelmiszer- biztonságirendszer, amely meghatározza, értékeli és szabályozza az élelmiszer-biztonság szempontjából jelentős veszélyeket.

Fő tevékenységünk az egységre szabott HACCP rendszer kialakítása.

De mit is jelent ez?

Minden élelmiszeripari vállalkozást, üzemet, közétkeztetőt, vendéglátó és kereskedelmi egységet, akik a mi szolgáltatásunkat veszik igénybe, előzetes időpont egyeztetést követően, személyesen látogatunk meg. Biztosítjuk a helyszíni bejárást, melyek alkalmával leginkább figyelembe tudjuk venni az adott vállalkozás egyedi működését, technológiáit, nyersanyagait, termékeit és környezetét. Az élelmiszerbiztonsági rendszer (HACCP) az előírásoknak megfelelően a leghatékonyabban tudjon működni.

Fontos számunkra a minőségi kapcsolattartás, ezért minden csatornán elérhetőek vagyunk:- személyesen, telefonon vagy e-mailben- elérhetőek vagyunk, ha ügyfeleinknek szakvéleményre, támogatásra, tanácsra van szüksége. (természetesen extra költségek nélkül)

Cégünk profilja magába foglalja a HACCP kézikönyv egységre szabott kialakítását, az előírt hatósági elvárások és a helyi adottságok alapján. A kézikönyv tartalmazza az adott létesítmény önellenőrzési tervét, szabályzatait, utasításait, és az előírt dokumentációkat.

Lépjen velünk kapcsolatba

Actual

© 2024 Actual. Minden jog fenntartva.

Készítette: Svecc Design.

🍪 Sütiket használunk

A weboldal sütiket (cookie) alkalmaz a jobb használhatóság és nagyobb felhasználói élmény érdekében.

Adatkezelési tájékoztató